Wie ben ik?​

Ik ben Mieke,
afgestudeerd in 1995 als maatschappelijk assistent.

Na 3 jaar de job van jeugdcentrum coördinator te hebben uitgeoefend, ben ik de zuiderse zon gaan opzoeken.  Ik was 1 jaar werkzaam in een hotel in Zuid Frankrijk waar ik kon werken in een ontspannen sfeer met klanten.
Sinds 2002 ben ik werkzaam bij Huurdersbond Oost-Vlaanderen vzw, mensen bijstaan in hun woonsituatie.

mieke_in_het_bos
mieke_woestijn

Mijn verhaal...

Ik voelde dat ik meer nodig had.

Sinds 2015 ben ik het pad gaan wandelen van zelfontplooiing en persoonlijke groei. Met een workshop intuïtief schilderen is het allemaal begonnen. Ik ben gepassioneerd door het werken met klanken, trillingen en stem en ik geloof erin dat dit een krachtig middel kan zijn om mensen te helpen ontspannen, loslaten en zichzelf te helen.

Mijn doel is om anderen te inspireren en hen bij te staan hun eigen kracht en potentieel te ontdekken. Ik geloof dat iedereen de mogelijkheid heeft om te groeien en te bloeien, en door middel van klank en trilling kunnen we dit proces versnellen en verdiepen. Samen creëren we een oase van klank en heling, waarin iedereen zich welkom en veilig voelt om te ontdekken, te genezen en te groeien.